De Spaanse vlieg is eigenlijk een kever

Een middel uit de oudheid

De geschiedenis van het gebruik van de Spaanse vlieg is al sinds de oudheid bekend. Zelfs bij Hippocrates had het een plaats, maar het hoogtepunt van het gebruik dateert uit de middeleeuwen. Een van de beroemde verleiders paste het toe op meisjes. Maar dit duurde niet lang, want in een van de technieken vergiftigde de markies de Sade een persoon, waarna hij achter de tralies een wrede straf kreeg. Vervolgens werd het Spaanse medicijn gebruikt, maar de dosis was beperkt tot een veilige hoeveelheid.

Wat zijn de ingredienten

Het ingrediënt komt van kevers, die soms wel 2 centimeter lang zijn. De geelachtige vloeistof die verwijderd wordt is gekenmerkt door een specifieke geur. Het medicijn wordt geproduceerd in de vorm van sprays, poeders, zalven en druppels. Druppels zijn nuttig gebleken bij koppels die de gebruikelijke fysieke liefde willen die ze niet kunnen krijgen tijdens normale geslachtsgemeenschap. Als je alle regels volgt, kun je binnen enkele minuten een ongelooflijke spanning bereiken.

Effecten

Druppels van de Spaanse vlieg hebben hun toepassing gevonden in de geneeskunde. Ze beïnvloeden de opwinding van vrouwen en mannen tijdens geslachtsgemeenschap. Binnen enkele minuten nadat het is geconsumeerd als onderdeel van een drankje (alcoholisch of niet-alcoholisch), stroomt er een golf van amusement en plezier binnen. Maar een groter effect zal worden bereikt na gebruik in alcohol. In dit geval is het mogelijk om het volledige effect van de werking van de druppels te observeren.

Het enig afrodisiacum voor vrouwen

Voor vrouwen zijn druppels van de Spaanse vlieg praktisch het enige afrodisiacum dat effectief is. Het medicijn bij de vrouw veroorzaakt een mild blozend gezicht en verhoogde ademhaling. Seksueel verlangen en opwinding verschijnen enkele minuten na inname. Er komt een toename in de afgifte van vocht uit de vrouwelijke geslachtsorganen en de contractie van de vaginale spieren verhoogt. Wanneer een orgasme optreedt, versterken de druppels de sensaties tot ongelooflijke limieten. Het is echter vermeldenswaard dat het eerste gebruik ongemak kan veroorzaken. Maak je geen zorgen, want het is slechts een reactie van het lichaam op het eerste gebruik van de medicatie.

De werking bij mannen

Druppels van de Spaanse vlieg worden als afrodisiacum ook door mannengebruikt.. Het is vermeldenswaard dat er op dit moment een groot aantal verschillende medicijnen zijn met vergelijkbare eigenschappen, maar het heeft een duidelijkere werking. Druppels verhogen het seksuele verlangen binnen 10 minuten na consumptie.